20151029

Sebelum adanya WARUNG KITA di Sungai BUloh

ikhlas dari Eyesha Zaidin sekitar masa 22:05
klik-klik=) 
Assalamualaikum...



Alhamdulillah, sekarang restoran Warung KIta  dah semakin ramai yang datang semenjak rakan rakan tolong promosikan di group FB. Sha pernah makan sekali di kedai ni masa tu bekerja di area sini. Kawan kawan kerja yang bagitau. Okla nasi campur rm3 free air. Apa lagi pada korang yang teringin nak mencuba menu baru kat kedai baru tu.. Pakatlah datang ke sini.. Lokasi di Kampung Melayu sungai bUloh. next entry sha akan update kedai yg baru tu di tapak yang sama. tata






TERIMA KASIH,sudi baca

0 budak baik:

Post a Comment

sila tinggalkan komen dengan kata yang sopan =)
Terima Kasih sudi tinggalkan komen

kasih kekasih hati

 

Eyesha Zaidin Copyright © 2011 Designed by Ann's Gallery Sponsored by Siti Nuraihan